Wij zijn

Wij zijn

 

Wij zijn Trudy en Els, twee vrouwen die op enig moment vast liepen in het leven en daardoor op het pad van bewustwording en zelfontwikkeling terecht kwamen. We hebben dezelfde opleidingen gevolgd. Niet tegelijk, maar ieder op hun eigen juiste moment.

In 2019 zijn we begonnen met uitwisselen van sessies, met als doel het verdiepen en ontwikkelen van onszelf. Door de tijd heen hebben we elkaar steeds beter leren kennen. Door dezelfde visie en het delen van de passie voor ons vak hebben we in 2022 besloten om samen workshops te gaan geven. Vanuit een innerlijke drive vinden we het van belang om de juiste veilige bedding te geven aan diegene die zichzelf willen verdiepen en ontwikkelen.

Je bent van harte welkom!

 

Trudy Boer (52):

Ik woon in Wolfheze met mijn vriend en onze twee dochters. In 1971 ben ik geboren in Drachten als oudste van drie kinderen. We vormden een harmonieus gezin. Mijn vader was vertegenwoordiger en mijn moeder runde het gezin. Over gevoelens werd niet veel gesproken, wij richtten ons op activiteiten zoals fietsen, schaatsen, bergwandelen en spelletjes doen op de camping. Ik ben vernoemd naar mijn beppe (oma) Trijntje Visser-Beerda.

Aan het eind van mijn studie en toen ik begon te werken kreeg ik plots hyperventilatie en voelde ik veel stress. Waar kwam dat vandaan? Ik had geen idee. Via mijn hoofd probeerde ik het op te lossen, maar dat lukte niet. Daarop bezocht ik diverse therapeuten, maar mijn klachten kwamen steeds terug. 

Totdat ik in contact kwam met rebalancing. De aanraking bracht me in verbinding met mezelf. Ik werd ontspannener en leefde minder vanuit mijn verstand.

Sinds 2013 heb ik een praktijk in Rebalancing, To Balanz, waar later ook het systemisch werken (familieopstellingen) bij is gekomen. Het verdiepen in mijn relatie tot mijn eigen ouders en voorouders heeft me veel opgeleverd. Ik weet beter wat mijn plek is en ik voel me meer verbonden met mijn Friese voorouders via de moederlijn. Ik voel me vrijer om te uiten wat er in me opkomt en het leven voelt lichter.

Mijn werkwijze is open minded. Ik ben nuchter, nieuwgierig, een empathisch luisteraar en ik heb focus. Alles mag er zijn zoals het is. Ik werk vanuit een praktische insteek. Je moet voordeel hebben van de sessie, ervaringen en inzichten opdoen die je in je leven kunt gebruiken.

Wil je meer weten over mij en wat ik doe? Kijk gerust op mijn website

 

Els van Os (52):

Ik ben Els. Getrouwd met een lieve varkensboer en gezegend met 4 prachtige kinderen.  Op mijn 24e kwam er een omslag in mijn leven. Alle gevoelens die er in mij waren ontploften en lieten me zien dat ik niet op dezelfde voet door kon gaan. Vanaf dat moment begon mijn weg naar mezelf, naar wie ik werkelijk ben.

Ik ben de jongste uit een gezin van drie kinderen. Mijn moeder werd rond mijn eerste levensjaar ernstig ziek. Mijn vader had een druk bedrijf en was dus weinig aanwezig. Het ervaren van twee ‘afwezige ouders’ heeft ertoe geleid dat ik weinig heb kunnen rusten in mijn ouderlijk gezin. Dat ik op een plek ben gaan staan om het overzicht te behouden en mijn eigen overleving ben gaan regelen. 

Daarbij  hebben mijn voorouders allemaal een katholieke boerenachtergrond. Grote gezinnen, veel overleden kinderen, geen tijd om te rouwen, hard werken en doorgaan. Ruimte voor gevoelens was er niet waardoor ook psychische ziekten en suïcide voorkwamen. Daar waar gevoelens geen plek krijgen, zoeken ze hun weg om alsnog een plek op te eisen. Ik heb al veel kunnen aankijken en doorvoelen. Ik kan het beter laten waar het hoort en heb helder gekregen wat van mij is en wat van de ander. Daardoor is er rust in mij gekomen.

Mijn doel is om iedere cliënt te begeleiden naar een vrijer en meer ontspannen leven.
Ik kijk ernaar uit om jou samen met Trudy te begeleiden op het pad dat jij loopt.

Woorden die bij mij passen zijn: stevig, helder, puur, dragend, uitdagend, gevoelig en ruimte voor alles wat er is.

Wil je meer weten over mij en wat ik doe? Kijk dan gerust rond op deze website.

 

Supervisie en Masterclasses

Om ons verder te ontwikkelen volgen we supervisie bij Irene Grijpink van Heilig Vuur en volgen we Masterclasses bij het Rebalancing Centrum

 

Ik ben er

En als het dan zo is
Leg ik mijn pad
Naast het jouwe
En loop ik met je mee

Ik was nog naar de goden
Of ze iets konden regelen
Zo werkt dat niet
Zeiden ze

Maar wees gerust
Laat zijn
Zie je hart
Dat luisteren kan
Het weet dat de rivier
Haar bochten neemt

Gerdine Smit