Ervaringen

 Ervaringen cliënten

Om een indruk te geven over de inhoud van de sessies hebben een aantal cliënten van me een stukje geschreven over hun ervaringen. Hiervoor dank!

Verwondering.
Voelen, ik màg voelen, ik dúrf te voelen.
Ik mag dit, ik kan dit.

Angst, levensangst, leegte, stilstand.
Ommekeer, voelen, aandachtig stil durven zijn.
Door pijn en angst heen ontmoet ik mijn ware zelf.

Door de warme, betrokken, heilzame benadering van Els durf ik mezelf te openen.
Zo kostbaar, amper te verwoorden.

Afgesloten van mezelf, van het leven.
Aangeraakt worden op zielsniveau.
De danseres in mij komt eindelijk weer tot leven.

Rebalancing bij Els, een wonder en zegen.
Zowel voor mijzelf als voor mensen om me heen.

De ‘ ont- dekking ‘ van mijn hooggevoeligheid.
Nu begrijp ik stukje bij beetje waarom ik doe, voel, ben zoals ik ben.
Annette


Ruim een half jaar geleden kwam ik via een tip van een kennis van mij in contact met de Praktijk voor Rebalancing van Els van Os in Gassel. Op dat moment verkeerde ik in een moeilijke levensfase; door hartritme storingen in combinatie met enige niet, of tenminste slecht, verwerkte levenservaringen was mijn geloof in een goede en vooral gezonde toekomst gezonken tot een absoluut dieptepunt. Het verlies aan vertrouwen leverde de nodige angstgevoelens op waarmee ik zelf geen raad meer wist.
De eerste kennismaking en behandelsessie gaven mij direct het gevoel dat ik bij jouw aan het juiste adres was. Zonder dat ik het gevoel had dat ik diep was gegaan kwam ik moe en behoorlijk afgemat thuis en heb de uren daarop volgend de nodige rust genomen. De volgende dag voelde ik me stukken beter en bemerkte ik meer rust in mijn geest. Al snel heb ik een tweede afspraak gemaakt welke het goede gevoel alleen nog bevestigde hetgeen resulteerde in meerdere vervolgafspraken.
Langzaam ben ik samen met jouw uit het diepe dal gekropen en heb ik de goede weg hervonden. Momenteel gaat het stukken beter, heb meer lef gekregen en heb weer vertrouwen in de toekomst. Nog steeds ben ik niet helemaal waar ik wezen moet maar
Ik weet nu dat het goed komt. Bedankt voor je inzet, je begrip en vasthoudendheid.
Anoniem
Mijn ervaring bij Els.

Ik was al jaren lang op zoek naar balans in mijn leven.
Ik had al veel dingen op geestelijk niveau gedaan maar, er werd niet echt iets opgelost en kwam steeds weer in hetzelfde cirkeltje terecht.
Ik kwam Els dan iedere keer weer tegen, maar durfde nooit er echt voor te gaan.
Tot ik Els hopeloos een keer belde en ze me een duwtje gaf, .. nu of nooit . Ga ervoor!!

De eerste keer ging ze aftastend en voorzichtig met me aan het werk.
Maar ik voelde meteen dat het goed zat.
Ik worstelde al lang met mezelf, al die verplichtingen, beoordelingen, het niet mezelf kunnen zijn, angsten enz.
Door de opstellingen die Els met me deed voelde ik al direct iets in mij veranderen. Ik voelde me rustiger worden.
Ik voelde dat er zaken opgelost werden. Ik voelde me meer op mijn “eigen” plek.
Ook in de volgende sessies merkte ik steeds dat ik een stukje verder kwam.
Het werd me duidelijk welke last ik met me meedroeg. En dat ik deze vervolgens terug kon geven aan waar het hoorde. Ik voelde me vrijer.
Ook de dingen die jaren weggeduwd waren kwamen aan de orde.
Ook deze werden bekeken en doorvoeld, ik kreeg inzicht waar de onrust in mij vandaan kwam.
Alles werd op de goede plek gezet. Ik was verwonderd dat het zoveel met me deed.
Ook de aanrakingen, de handen van Els, stroomde over van liefde en energie. Ze voelde met me mee.

Els gaf me als extra ondersteuning nog wat bloesemremedies mee.
De druppels hielpen mij beter te aarden, beter bij mezelf te zijn, alles wat lichter te bezien. Dingen te doen die ik misschien eerder niet durfde.
Ik ben meer in balans ………… En daar was ik naar op zoek.

Dank je wel Els voor het luisterende oor. Voor de woorden die me diep raakte en inzicht gaven.
Voor je aandacht en je geduld voor mij.
Dank je wel voor al het moois wat je me gebracht hebt.
MvD

Els heeft een luisterend oor, maar vooral echt luisterend. Onderzoekend samen met mij op ontdekkingsreis zonder oordelen, zoekend naar balans. Daar helpt Els als geen ander bij! Remedies die elke keer zorgen voor kippenvel momentjes. Zo exact passend bij de situatie. Na de sessie vallen de puzzelstukjes vaak vanzelf op z’n plek. Door Els krijg je helderheid in jezelf. Gevoel en verstand gaan samenwerken in plaats van tegenwerken. Els is niet voor niets een rebalancing coach/therapeut. Vooral is Els natuurlijk een schat en is zo’n sessie heerlijk om te ervaren! Voor nu alweer bedankt voor de volgende keer. :-)
Simone
Rebalancing is voor mij hét moment om stil te staan bij wat er werkelijk leeft in mij, bij dat wat echt waar is. In de sessies bij Els zorgt zij steeds voor de juiste sfeer en veiligheid om onder woorden te brengen waar het over moet gaan. Heel bijzonder vind ik dat het steeds lukt om mij uit mijn hoofd te halen. Daar ben ik zelf minder goed in ;-)
In mijn dagelijks leven lukt het me na een aantal sessies rebalancing veel beter om het leven te accepteren zoals het is, me bezig te houden met die dingen waar ik invloed op heb en te koesteren wie ik lief heb en had.”
Michelle.
Els ken ik al jaren en elke keer als we elkaar zagen vroeg ik Els naar haar Rebalancing praktijk.
Keer op keer dacht ik na ons gesprek, dat zou ik eigenlijk moeten gaan doen. Maar altijd was er wel iets waardoor ik de stap toch niet nam.
Tot een laatste feestje enkele maanden geleden. Weer vroeg ik geïnteresseerd hoe het met de praktijk ging en vroeg wat verder hoe ze dan precies te werk ging. Ook deze keer wist Els me met een zin zo te raken dat ik dacht….en nu is er tijd voor Mieke.
Ik had echt geen idee wat ik moest verwachten en ging dan ook blanco deze reis aan.
Maar wat bijzonder is het om samen met Els op zoek te gaan naar de gebeurtenissen die je gevormd hebben tot wie je bent en om daar een inzicht in de krijgen.
Elke keer dat ik bij Els kom is het weer een prachtige ervaring die me veel inzichten in mijn persoontje geeft en waar ik probeer thuis mee aan de slag te gaan.
Het rugzakje wat we allemaal met ons meedragen probeer ik elke keer wat leger te maken, zodat er meer ruimte komt voor de echte Mieke.
Mieke.
Herman: Heerlijk, fijn, wat een kunnen, competentie. Zeer openend en uitnodigend lichaamswerk en dito verbale begeleiding. Een weldaad.
Paulien: In het contact met Els voel ik me op mijn gemak. Ik vind het leerzaam dat zij ook van een andere kant de zaken kan belichten. En met een simpele opmerking kan ze me weer terugbrengen bij mezelf.
Britt: Els; Stevig & contactvol, aanwezig & ondersteunend, doortastend & pittig.
Els, in de sessies die ik bij je heb gehad, heb je mij zeer positief ondersteund in mijn proces. Jouw unieke werkvorm en de combinatie van lichaamswerk, opstellingen en bloesemremedies helpen mij om meer te rusten in mijzelf en meer inzicht te krijgen in thema’s of belemmerende patronen in mijn leven. Niet alleen je rustige liefdevolle aanwezigheid en aanraking, maar zeker ook je sterke intuïtie en je uitnodiging om helemaal mijzelf te zijn, hebben mij meer geopend naar mijzelf en het leven. Ik ervaar dit als een groot kado. Dankjewel voor je prettige begeleiding en zeker tot later!
Emile
Lya: Els ervaar ik als iemand die recht voor z’n raap is en waar ik lol mee heb. Ze mag me op momenten raken als ik steeds weer niet weet. Ook zij geeft mij het gevoel dat ze mij goed wil laten voelen waar het om gaat.
Hanneke: In het contact met Els voel ik me omgeven door warmte en stevigheid.
De ‘druppels van Els’ gebruik ik met regelmaat nu al meer dan vier jaar. Els weet altijd wanneer welke bloesem nodig is. Als ik ‘teveel in mijn hoofd zit’, mijn grenzen weer ‘s vergeet of vergeet aan te geven, als er ‘oude’ stukken opgeruimd moeten worden, of gewoon als ik even een beetje ondersteuning nodig heb, omdat het allemaal wat te veel is. De druppels helpen me dan beter naar mezelf te luisteren, te aarden, uit mijn hoofd en in mijn lijf te komen. Het leukste onderdeel van de sessie -ook bij de kinderen- vind ik het praten over de bloesems die uit een sessie naar voren komen. Ze samen met Els, binnen het kader plaatsen. Een ander heel plezierig aspect aan de bloesemsremedietherapie van Els is, dat ze altijd het idee geeft dat ze àlle tijd voor je heeft.M.P.
De kinderen vragen zelf geregeld om druppels van Els. Soms weten ze precies waarvoor ze ze willen gebruiken (rustiger worden, rekening houden met anderen, minder snel boos). Soms voelen ze zich gewoon niet helemaal prettig en weten ze dat de druppeltjes van Els (zoals ze hier heten) hen helpen om zich weer lekker te voelen. De kinderen vinden het ook heel prettig om even met Els te praten over hoe het gaat. Els benadert de kinderen heel respectvol en als gelijken. Daardoor voelen zij zich heel erg gehoord en gezien.M.P.