Ervaringen

Iedereen is uniek

Elke vraag is anders, elke ervaring ook. Ik heb al met zoveel unieke mensen mogen werken. In het ontmoeten gaat het om de klik. Daar ontstaat de ruimte om met elkaar aan het ´werk´ te gaan. 

Hier vind je ervaringen van mensen die in mijn praktijk kwamen. Die mij het vertrouwen gaven dat ik hen verder kon helpen. Ze geven je een eerste indruk van wat je mogelijk te wachten staat. Het fijnste is natuurlijk om zélf te ontdekken of er tussen ons een klik is. Of het voor jou goed voelt om samen met mij de diepte in te gaan.

Heel blij ben ik met deze filmpjes van Simone, Mieke en Annette, die in het kort vertellen hoe hun ervaring was. Hopelijk geeft dit ook jou een beeld van de sfeer waarin ik werk.

Voor wie graag leest, zijn hier nog een aantal geschreven ervaringen.

Els, in de sessies die ik bij je heb gehad, heb je mij zeer positief ondersteund in mijn proces. Jouw unieke werkvorm en de combinatie van lichaamswerk, opstellingen en bloesemremedies helpen mij om meer te rusten in mijzelf en meer inzicht te krijgen in thema’s of belemmerende patronen in mijn leven. Niet alleen je rustige liefdevolle aanwezigheid en aanraking, maar zeker ook je sterke intuïtie en je uitnodiging om helemaal mijzelf te zijn, hebben mij meer geopend naar mijzelf en het leven. Ik ervaar dit als een groot kado. Dankjewel voor je prettige begeleiding en zeker tot later!
Emile

Na enorm vastgelopen te zijn en niet meer goed te voelen wat ik voelde gelukkig bij Els terechtgekomen.
Geen zweverig gedoe en met alle respect voor mijn grenzen heb ik mede door de begeleiding en behandeling van Els mijn stem teruggevonden.
Ik kan dit iedereen aanraden.
Ramona

Wanneer je je ouderlijk nest verlaat en helemaal op jezelf aangewezen bent, kunnen er emoties loskomen. Ik had de behoefte te weten wie ik echt was. Welk deel van mij werd door anderen gemaakt en wat was van mij. Wie ben ik in de harde kern. Ben ik wel diegene die overal fel op reageert? En waarom plaatst mijn zachte kant zich naar achteren? Door middel van aanrakingen, gesprekken, bloesemremedies en celzouten kon ik naar binnen kijken. Samen met Els en een psycholoog heb ik een mooie en zware reis gemaakt. Het mooiste van de reis is zien waar ik nu sta maar vooral de manier waarop ik sta. Rustiger kijkend naar de wereld, geen continu strijd willen voeren. Kunnen ZIJN met dat wat er is. Els volgt je reis ook na de sessies mee. Met regelmaat deel ik nog wat stukjes van mijn mooie reis. Zeker een aanrader als jij jezelf wilt leren kennen of wilt leren zijn met wat er is en geen strijd meer wilt voeren tegen je gevoel en emoties. Zelfacceptatie en leren dat alles goed is, dat is een heel mooi geschenk! Geen zweverige dingen. Gewoon mens tot mens. Dat was prettig!
Wendy

Ervaringen (duo)ademsessie

De ademsessies bij Els zijn diep transformerend op een wijze dat ik nu voor de eerste keer meemaak. Ik wist niet wat ik moest verwachten, ik dacht wat ademhaling technieken te leren… meer nee, dit is écht een Adem SESSIE.
Ik werd liefdevol en in volledig veiligheid begeleid door een proces wat mijn eigen lichaam regelde. Wat een geschenk om zo de briljante intelligentie van mijn lichaam te beleven. Een reis die ik nu 2x heb mogen ervaren bij Els, en ik ga zeker nog een keer!
Dank je wel Els, dit is echt fantastisch.
Liefs Kaiyann Isa

Ik voelde me gezien, gehoord en gedragen. Els voelt heel natuurlijk aan wat nodig is. Ik voelde me veilig en aangeraakt. Dankbaar voor deze sessie.
Maike

Ik vond het fijn dat we samen een start maakten met een intentie die ’toevallig’ overeen kwam met “mijn duo”. Dat maakte dat ik de spanning kon laten varen en me kon laten coachen door Els. dat voelde heel vertrouwd, veilig en warm zonder al teveel sturing, maar vol uitnodiging. Els kan afstemmen op de ander(en) en ondertussen volledig (bij) zichzelf blijven. Haar flow word dan ook de flow in de sessie. Eigen kracht maar samen in verbinding. Prachtig! Dank Els.
Silke

Ik mag mijn leven leven. Vrijheid en rust hoef ik niet buiten mezelf te zoeken.
Ze zijn altijd aanwezig in mezelf, ook al kan ik er niet altijd bij. Mijn angsten,
woede, verdriet en eenzaamheid mag ik voelen en ruimte geven.
Hierdoor ervaar ik meer vreugde, liefde, rust, stilte, kracht en stroming.