Voor wie

 

 Voor jezelf

Als ik naar de mensen kijk die in de praktijk komen, zie ik dat ze meer ontspanning en zelfwaardering gaan ervaren. Er is meer contact met het gevoel en ze gaan beter luisteren naar de signalen die het lichaam geeft. Men wordt zich meer bewust van wie ze werkelijk zijn, hoe ze in het leven staan en welke keuzes ze hierin maken.
Lichamelijke klachten kunnen verbeteren. Zoals hoofd-, nek-, rug- en schouderklachten. Maar ook bij psychische klachten is Rebalancing behulpzaam. Zoals burn-out, stress, of hyperventilatie.
Angsten, verdriet, boosheid, depressies of eenzaamheid nemen af. 
Er ontstaan meer ruimte en vrijheid om het leven te ervaren zoals het is.
Accepteren en begrijpen
Als volwassene leer je hier over jezelf, door te voelen, ervaren en doorgronden. Maar vooral door jezelf te accepteren zoals je bent.
Als kind kom je hier omdat een ouder vindt dat er stappen nodig zijn. Meestal zijn dat stappen om elkaar beter te begrijpen.
Keuze
Mensen die bij mij komen, zijn bereid het onderzoek naar zichzelf aan te gaan. Dat kan spannend zijn en dat mag. De keuze is aan jou hoe je dit proces aangaat. Voluit erin of stap voor stap. Uiteindelijk gaat het erom, om jezelf hierin serieus te nemen en te kijken naar wat bij jou past. 
 

Ontmoet jezelf op de plek waar je bent,

want dat is nergens anders mogelijk.