Praktijk

De praktijk

Mijn praktijk is in Gassel aan de Ten Holtweg 1. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De praktijkruimte is in de kelder en alleen bereikbaar via de trap. Mocht dit een probleem zijn voor je, dan is het mogelijk om op locatie te werken.

 

Tarieven

Voor volwassenen: € 90,- per consult van 1,5 uur
t/m 28 april telefonisch consult van 1 uur € 60,-
Voor het zeker weten of je sessie vergoed word, vraag na bij je verzekering of een telefonisch consult onder de noemer “zorg op afstand” in aanmerking komt voor vergoeding.
Het zakelijke tarief: € 100,- 0% BTW in verband met niet BTW plichtig
Voor kinderen en jongeren t/m 17 jr.: € 45,- per consult van 45 minuten.
Vanaf 18 jaar volwassen tarief.

Deze prijzen zijn inclusief eventuele bloesemremedies en exclusief eventuele celzouten. Celzouten worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Nieuwe cliënten adviseer ik meestal een serie van minimaal 5 tot 10 sessies. Dit geeft ons de mogelijkheid dieper in te gaan op de thema’s die spelen en te werken aan blijvende veranderingen.

 

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, (LVNT) (Voorheen VNT en LVNG) Licentienr. 12.007 en bij de RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg Licentienr. 174308R Mijn sessies worden als natuurgeneeskundig consult door een groot aantal zorgverzekeraars, gedeeltelijk, vergoed. Uiteraard afhankelijk van het aanvullende pakket dat is afgesloten naast de basisverzekering. Wil je zeker weten of je sessie vergoed wordt, neem dan eerst contact op met je eigen zorgverzekering.
Voor vergoedingenoverzicht klik hier

Verder ben ik ook aangesloten bij Platform Rebalancing Nederland (PRN).

 

WKKGZ:

Ik ben lid van de SCAG, waardoor ik tegemoet kom aan de eis, zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld.

 

Privacyverklaring:

Ik bewaar je mailadres en het telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je bezwaar hebben tegen mailings dan word je uit het mailbestand verwijderd.
Hiernaast ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voor-, achternaam en geboortedatum). Ik doe mijn uiterste best om deze gegevens geheim te houden. Zie ook de privacyverklaring (AVG).

Helen is compassie hebben met hetgeen er is.