Praktijk

De praktijk

Mijn praktijk is in Gassel aan de Ten Holtweg 1. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De praktijkruimte is in de kelder en alleen bereikbaar via de trap. Mocht dit een probleem zijn voor je, dan is het mogelijk om op locatie te werken.

 

Tarieven Rebalancing en Ademsessies

Voor volwassenen: € 100,- per sessie van 1,5 uur
Voor jong volwassenen van 18 t/m 23 jaar: € 75,- per sessie van 1 à 1,5 uur
Vanaf 24 jaar volwassen tarief.
In de maanden juni en juli individuele ademsessies van 1,5 uur voor € 75,- en duo ademsessies voor € 150,-

Deze prijzen zijn inclusief eventuele bloesemremedies en exclusief eventuele celzouten. Celzouten worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Op de pagina Aanpak vind je meer informatie over de werkvormen.

Afspraken, die je niet kunt nakomen, dienen uiterlijk 24 uur voor het consult te worden afgezegd. Bij het zonder bericht wegblijven of niet bijtijds afbellen worden de kosten van het consult in rekening gebracht.

Nieuwe cliënten adviseer ik meestal een serie van minimaal 5 tot 10 sessies. Dit geeft ons de mogelijkheid dieper in te gaan op de thema’s die spelen en te werken aan blijvende veranderingen.

 

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de:
Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT),
RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en val hierdoor meteen onder TCZ Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

Mijn sessies worden als Behandeling Lichaamsgerichte Psychotherapie met als prestatiecode 24513, door een groot aantal zorgverzekeraars, gedeeltelijk vergoed. Uiteraard afhankelijk van het aanvullende pakket dat is afgesloten naast de basisverzekering. Wil je zeker weten of je sessie vergoed wordt, neem dan eerst contact op met je eigen zorgverzekering.
Voor vergoedingenoverzicht klik hier

Verder ben ik ook aangesloten bij Rebalancing Nederland.

 

WKKGZ:

Ik ben lid van de SCAG, waardoor ik tegemoet kom aan de eis, zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld.

 

Privacyverklaring:

Ik bewaar je mailadres en het telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je bezwaar hebben tegen mailings dan word je uit het mailbestand verwijderd.
Hiernaast ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voor-, achternaam en geboortedatum). Ik doe mijn uiterste best om deze gegevens geheim te houden. Zie ook de privacyverklaring (AVG).

Helen is compassie hebben met hetgeen er is