Praktijk

De praktijk

Mijn praktijk is in Gassel aan de Ten Holtweg 1. De praktijkruimte is in de kelder en alleen bereikbaar via de trap. Mocht dit een probleem zijn voor je, dan is het mogelijk om op locatie te werken.

 

Tarieven

Voor volwassenen: € 90,- per consult van 1,5 uur (in de maand oktober: kennismakingssessie voor 75 euro ipv 90 euro)
Het zakelijke tarief: € 90,- excl. 21% BTW per 1,5 uur
Voor kinderen en jongeren t/m 17 jr.: € 45,- per consult van 45 minuten.
Vanaf 18 jaar volwassen tarief.

Deze prijzen zijn inclusief eventuele bloesemremedies en exclusief eventuele celzouten. 

Nieuwe cliënten adviseer ik meestal een serie van minimaal 5 tot 10 sessies. Dit geeft ons de mogelijkheid dieper in te gaan op de thema’s die spelen en te werken aan blijvende veranderingen.

 

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT Nederland) Lidnr.: 12.007 en bij de RBCZ Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)Licentie nr.: 174308R. Mijn sessies worden als natuurgeneeskundig consult door een groot aantal zorgverzekeraars, gedeeltelijk, vergoed. Uiteraard afhankelijk van het aanvullende pakket dat is afgesloten naast de basisverzekering.
Voor vergoedingenoverzicht klik hier

Verder ben ik ook aangesloten bij Platform Rebalancing Nederland (PRN).

 

WKKGZ:

Ik ben lid van de SCAG, waardoor ik tegemoet kom aan de eis, zoals die door de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht wordt gesteld.

 

Privacyverklaring:

Ik bewaar je mailadres en het telefoonnummer om je te kunnen informeren en bereiken. Mocht je bezwaar hebben tegen mailings dan word je uit het mailbestand verwijderd.
Hiernaast ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voor-, achternaam en geboortedatum). Ik doe mijn uiterste best om deze gegevens geheim te houden. Zie ook de privacyverklaring (AVG).

Helen is compassie hebben met hetgeen er is.