Praktijk

 De praktijk

Mijn praktijk is in Gassel aan de Ten Holtweg 1. De praktijkruimte is in de kelder en alleen bereikbaar via de trap. Mocht dit een probleem zijn voor je, dan is het mogelijk om op locatie te werken. 

Tarieven

Voor volwassenen: € 90,- per consult van 1,5 uur
Het zakelijke tarief: € 90,- excl. 21% BTW per 1,5 uur
Voor kinderen en jongeren t/m 17 jr.: € 45,- per consult van 45 minuten.
Vanaf 18 jaar volwassen tarief.
 
Deze prijzen zijn inclusief eventuele bloesemremedies en exclusief eventuele celzouten. Nieuwe cliënten adviseer ik meestal een serie van minimaal 5 tot 10 sessies. Dit geeft ons de mogelijkheid dieper in te gaan op de thema’s die spelen en te werken aan blijvende veranderingen.

Vergoeding
Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT) Lidnr: 12.007. De sessies worden vaak gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering en valt dan onder het budget voor alternatieve geneeswijzen; overige natuurgeneeskunde. Op de website van VNT staat een overzicht van zorgverzekeraars die consulten vergoeden. Wil je graag zeker weten of de sessies vergoed worden, informeer dan bij je zorgverzekering.
Doordat ik aangesloten ben bij de VNT voldoe ik aan alle voorwaarden met betrekking tot de Wkkgz. Voor meer informatie zie de website van de VNT.
Verder ben ik ook aangesloten bij Platform Rebalancing Nederland (PRN).
Licentienummer RBCZ: 174308R
KvK nummer: 53376943
AGB-code onderneming: 90054889
AGB code zorgverlener: 90046267

Voorwaarden
Verzetten of afzeggen van afspraken kan zonder kosten tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Daarna breng ik het consult in rekening.
Helen is compassie hebben met hetgeen er is.