2-daagse Familieopstellingen en Rebalancing

2-daagse Familieopstellingen en Rebalancing

 

De 2-daagse Familieopstellingen en Rebalancing is een unieke combinatie van verschillende benaderingen. Er wordt een afwisselend programma aangeboden die gericht is op het verkennen van je eigen persoonlijke proces.

Twee dagen waarin je volledig de tijd hebt om dieper te kijken naar dat waar jij tegen aanloopt in het leven. Als deelnemer kom je met een eigen intentie van wat je wil onderzoeken en waar je meer zicht op wil krijgen Dit kan variëren van het verkennen van relationele problemen, emotionele blokkades, onverwerkte trauma’s, belemmerende overtuigingen of andere uitdagingen waar je mee worstelt.

Je wordt uitgenodigd jezelf te verdiepen in de thema’s die voor jou in het leven spelen. Er is voor iedereen aandacht en ruimte. Voor 4 deelnemers is er de mogelijkheid om een persoonlijke vraag in te brengen voor een opstelling.

Informatie over familieopstellingen lees je hier

Daarnaast wordt tijdens de workshop ook gewerkt met Rebalancing. Rebalancing is een intense manier van contact maken met wie je werkelijk bent zonder iets te willen veranderen. Jezelf door alle lagen heen laten gaan tot je bij je authentieke zelf komt. We maken gebruik van ademhaling, aanraking, beweging en zelfonderzoek.

 
Voor wie:

Voor iedereen die zich wil verruimen en bereid is dieper naar zichzelf te kijken

Wanneer:

2023
Vrijdag 13 oktober en zaterdag 14 oktober
2024
Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni. Openen in wat geleefd wil worden.

Zie voor de maanden januari, februari, april en mei onze 1-daagse Familieopstellingen

Waar:
Natuurlijk Yoga
Hondstraat 8
Vorstenbosch
Begeleiding:

Els van Os
Trudy Boer

Tijd:

Van 9:30 u. tot 17:00 uur. Houd er rekening mee dat de dag kan uitlopen.
Koffie en thee vanaf 9:00 uur
Er is geen overnachting bij inbegrepen

Investering:
Deelnemer: € 175,-
Deelnemer met een opstelling: € 275,-
Met veel aandacht verzorgt Marloes de koffie, thee, versnaperingen, fruit en een uitgebreide lunch.
We zijn niet BTW-plichtig.

Aantal deelnemers:
Er is plek voor 10 deelnemers waarvan 3 deelnemers een vraag in kunnen brengen voor een opstelling.

Voorbereiding van de dag:
Om je voor te bereiden vragen we elke deelnemer een aantal vragen te beantwoorden over wat je graag wil onderzoeken. Voor degene die zich opgeeft voor een opstelling is er een extra vragenlijst met vragen over je familie van herkomst. Vanuit ervaring weten we dat als je je aandacht en energie richt op dat waar je naar wil kijken, je rijker naar huis zal gaan.

Het is fijn als je de informatie bij familieopstellingen goed doorneemt.

Overnachtingsmogelijkheden:

In de tuin van Marloes en Arno kan men een tentje opzetten. Je kunt gebruik maken van het toilet en een (korte) douche die daar aanwezig is. Voor de staplek van de tent vragen ze € 10,- per nacht.

Er is een sobere caravan aanwezig en er is een boomhut beide voor 1 persoon. Geen luxe, maar heerlijk Back to Basic! Overnachtingsprijs € 30,- per nacht. Neem wel je eigen beddengoed en handdoeken mee.

  Voor € 10,- per nacht heb je er een heerlijk zelfbedieningsontbijt bij die Marloes voor je klaarzet in de koelkast. En Marloes kennende is dat (h)eerlijk! (rekeninghoudend met diëten)

Je kan de dag van tevoren al terecht vanaf 16:00 u. Warm eten kan je opwarmen in de boomhut op het kookplaatje of in de oven of je mag het binnen bij Marloes opwarmen. Wil je graag uit eten? Dan kan dat in Vorstenbosch bij SMOOK of in Heeswijk-Dinther bij de Toren.

Als je hier graag gebruik van wil maken of als je nog vragen hierover hebt, mail dan Marloes. marloes@natuurlijkyoga.nl

Mocht je graag ergens anders slapen dan zijn hieronder een aantal locaties in de buurt.
www.bedinbrabant.nl
www.kersenhof.nl
www.benbdemaashorst.nl
www.leijland.nl
Informatie en aanmelden:

Voor je aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Els van Os:
els@praktijkelsvanos.nl
06-12339266

Afmeldbeleid:

We gaan ervan uit dat je je weloverwogen aanmeldt. Echter, meld je jezelf binnen 10 dagen voor de 2-daagse af, dan brengen we de volledige kosten in rekening.

 

Recensies 2-daagse Familieopstellingen

 

“Doe je mee met een familie opstelling, ik denk dat het je veel kan brengen” was de vraag al meerdere keren. En steeds weer wist ik nee te zeggen door al mijn vooroordelen, spanning en angsten. Want wat kan je verwachten wanneer je iets niet kent. Wat moet je voelen en hoe moet je je gedragen. 

Tot daar het moment was en ik al mijn moed had verzameld om toch mee te doen. Compleet uit mijn comfort zone “ik doe mee en weet je wat… geef mij maar op voor de 2-daagse!”. Daar ging ik, als groentje, samen met 7 vrouwen een voor mij nieuwe uitdaging aan. 2 dagen vol emoties, ontlading, spanning en confrontaties met mezelf. Maar ook met lol, plezier en enorm veel liefde voor en met elkaar. Ik ben ontvangen in een warm bad waar Trudy en Els een mooie wisselwerking en samenwerking hadden. Oefeningen, meditatie, verbinding met jezelf en verbinding met elkaar.  

Verschillende opstellingen met voor ieder een rol, ruimte om ‘nee’ te kunnen zeggen en waar grenzen gerespecteerd werden. Zonder woorden, afgestemd op elkaar.  

In deze 2 dagen heb ik inzichten maar ook meer vragen gekregen. Ontwikkel punten gevonden maar ook ontwikkeling door gemaakt. Ruimte om mezelf beter te leren kennen en zelf onderzoek te mogen doen. 

Ik ben dankbaar voor de warmte, het doorvragen en het uitnodigen van Els. Ik ben dankbaar voor de ondersteuning en begeleiding van Trudy, dankbaar voor het verder kijken en uitlokken. Dankbaar voor het leren kennen van deze fijne vrouwen, voor het vertrouwen. Dankbaar voor de gastvrijheid bij Marloes en haar man. Voor de goede zorgen en het heerlijke eten. Het is ons aan niets ontbroken. Ik ben dankbaar dat ik mezelf heb mogen zijn. 

En niet te vergeten ben ik mezelf dankbaar dat ik deze kans heb aangegrepen!
Liefs  

 

-*-

De 2-daagse familieopstellingen en rebalancing: wat een bijzondere 2 dagen waren dat! 

Els en Trudy zorgen samen voor een veilige, speelse en comfortabele sfeer waarin het als groep heel fijn samenwerken is. Familieopstellingen afgewisseld met rebalancing oefeningen was een nieuwe ervaring voor me, maar zeker voor herhaling vatbaar. Een fijne combinatie die heeft gezorgd voor mooie, nieuwe inzichten waar ik verder mee kan. 

Samen met een mooie groep vrouwen heb ik 2 dagen genoten van het programma van Els en Trudy en het heerlijke eten verzorgd door Marloes. 
Mariëlle

-*-

Wat een cadeau aan mezelf! De 2 daagse met Trudy en Els heeft mijn verwachtingen overtroffen en is voor herhaling vatbaar. In alle rust op een prachtige locatie lukt het deze dames om een veilige en aangename, open, gemoedelijke, liefdevolle sfeer te creëren die achteraf door alle 7 deelnemers benoemd en geprezen werd. Het is moeilijk om met woorden te duiden wat zo’n tweedaagse allemaal teweegbrengt bij me. Het is ook niet wenselijk om de eerste 6 weken inhoudelijk uit te doeken te doen wat je ervaren hebt. Maar ik ben echt dankbaar dat ik deelnam en mezelf dit gegund heb.
Als je twijfelt om ook een keer deel te nemen zou ik je adviseren om de sites van Trudy en Els te bekijken en, als je daar dan nog behoefte aan hebt, gewoon even persoonlijk contact te zoeken middels een (telefoon)gesprekje. Dan voel je zelf of dit ook voor jou een goed plan is.
Jenneke