1-daagse Familieopstellingen

1-daagse Familieopstellingen

 

Op deze dag gaan we kijken naar 4 families via van tevoren ingebrachte persoonlijke vragen. Deze vragen hebben te maken met iets in het leven waarin iemand steeds vastloopt of waar iemand meer zicht op wil krijgen. Bijvoorbeeld op het gebied van je (partner)relatie, werk of gezin. Maar het kan ook gaan over gevoelens of gedrag waar je niet weet hoe ermee om te gaan.

Je kunt je aanmelden als vraagsteller of als representant (zie uitleg familieopstellingen)

 
Voor wie:

Voor iedereen die zich wil verruimen en bereid is dieper naar zichzelf te kijken

Wanneer:

2023
Zaterdag 9 september
Zaterdag 18 november
2024
Vrijdag 19 januari
Zaterdag 24 februari
Zaterdag 6 april
Zaterdag 25 mei
Zaterdag 14 september Klik hier voor opgave representant
Zaterdag 19 oktober Klik hier voor opgave representant
Zaterdag 7 december Klik hier voor opgave representant

Wil je graag een vraag inbrengen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni geven wij een 2-daagse Familieopstellingen en Rebalancing

Waar:
Natuurlijk Yoga
Hondstraat 8
Vorstenbosch
Begeleiding:

Els van Os
Trudy Boer

Tijd:

Van 9:30 u. tot 17:00 uur. Houd er rekening mee dat de dag kan uitlopen.
Koffie en thee vanaf 9:00 uur

Investering:
* Je betaald € 150,- als je een vraag wil onderzoeken in een opstelling.
* Doe je een opstelling en kom je met je partner, familielid of vriend(in) dan betaal je samen € 185,-
* Kom je als representant dan betaal je € 50,-
Koffie, thee, versnaperingen, fruit en een uitgebreide lunch zijn inbegrepen. We zijn niet BTW-plichtig.

Aantal deelnemers:
Er is plek voor 4 vraagstellers en 10 representanten.

Voorbereiding van de dag:
Vraagsteller: Deze krijgt vooraf een vragenlijst van ons, wat gaat over de vraag die de persoon wil inbrengen en over de familiegeschiedenis. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op de opstelling. De aanwezigen op de dag zelf krijgen niets te weten over deze informatie zodat het representeren helder en zuiver blijft.

Representant: Om meer te halen uit de dag is het raadzaam om voor dat je naar de dag komt een intentie neer te zetten voor wat jij wil komen halen/leren die dag. Vanuit ervaring weten we dat als je je aandacht en energie richt op dat waar je naar wil kijken, je rijker naar huis zal gaan.

Voor beide is het fijn als je de informatie bij familieopstellingen goed doorneemt.

Informatie en aanmelden:

Voor je aanmelding of meer informatie kun je contact opnemen met Els van Os:
els@praktijkelsvanos.nl
06-12339266

Afmeldbeleid:

We gaan ervan uit dat je je weloverwogen aanmeldt. Echter, meld je jezelf binnen 10 dagen voor de 1-daagse af, dan brengen we de volledige kosten in rekening.

 

Recensies 1-daagse Familieopstellingen

 

“Els en Trudy hebben op een zeer kundige wijze, vanuit eerbied voor het leven en met zachte, subtiele bewegingen de familieopstelling begeleid en vormgegeven.
Hierdoor kon mijn man in contact komen met de voor hem nog onbekende lagen in zichzelf en werd hij zich bewust van een prenatale situatie die zeer traumatisch is geweest en na zijn geboorte vanuit onwetendheid niet gehoord kon worden door zijn ouders.
Een heel bijzondere ervaring dat een familieopstelling zelfs licht kan laten schijnen op situaties voor onze geboorte. Een zeer verhelderende en helende sessie, dat veel in gang heeft gezet bij mijn man en tevens een positieve uitwerking heeft op onze relatie.
Daarnaast heeft hij als alleen geboren tweeling zijn broer of zus een zeer verdiende plaats kunnen geven binnen de familie.
Onze dank is groot!”
GéJé & Monique Plaisier

“Ik vond het een magische avond! Top hoe jullie twee in zo’n korte tijd een veilige bedding weten te bewerkstelligen waarin zoveel mag worden gezien en geheeld! Top team samen!”
Angelien

“Dag Trudy en Els. Na drie weken is het tijd om te evalueren. Ik heb de innerlijke rust weer in mijn lijf. Dat voelt heel goed. Daarom wil ik jullie bedanken dat jullie me hebben geholpen. Ik ben ondertussen al her en der geweest zonder dat ik daar moeite mee had. Ik loop rond vol verbazing. Vaak vraag ik me af is het echt waar. Dus hier is een vrolijke Maria die haar vrijheid weer terug heeft. Dank zij de familieopstelling en ook mijn dochter. Dierbaar dat ze er ook bij was. Trudy, ik heb je advies opgevolgd en mijn oom uit het foto album gehaald. Die staat nu in een lijstje bij de andere foto’s met een kaarsje erbij. Soms vraag ik aan hem of hij nu rust heeft. Dat gevoel heb ik wel. Ik wil nog veel meer vertellen maar dan wordt het veel te lang. Daarom wil ik jullie nogmaals bedanken voor de liefdevolle begeleiding die jullie mij hebben gegeven.“
Maria

“Dit was mijn eerste ervaring met Familie-opstellingen. Ik had mezelf aangemeld als representant. Een beetje uit nieuwsgierigheid, want hoe gaat zoiets nou?
Een groep van 10 vreemden die met elkaar aan het werk gaan op een zeer persoonlijk en diep vlak. Hoe gaat dat zijn? Spannend……
De opstellingen worden goed begeleid door Els en Trudy, goed invoelend en veilig begeleidend.
Het is fascinerend wat er gebeurt op zo’n avond, zoveel dynamiek en beweging.
Ik werd meegenomen in de dynamiek van de familie van de vraagsteller en het is gewoon een kwestie van voelen wat er met je gebeurt en dat laten spreken. Dat lijkt heel moeilijk, maar dat was het niet. Gewoon mee in de flow. Ook al was ik representant, toch haalde ik er voor mezelf ook inzichten uit. Het is mooi en leerzaam om te zien en te ervaren hoe gebeurtenissen in een familie invloed hebben op de levens generaties later. Dat maakt mij, in mijn dagelijks leven als dochter en moeder óók bewuster van de plaats die ik heb in het systeem en van de impact van mijn eigen acties.
Aan het einde van de avond was ik moe, leeg, voldaan, verwonderd. Ik voelde me dankbaar en vol verwondering voor de inzichten die ik gekregen heb, voor de groep mensen die er waren, want je doet dit samen.
Waar we als 10 vreemden starten gingen we uit elkaar alsof we elkaar al jaren kenden, ieder apart maar met de verbondenheid van de gedeelde ervaring.”
Kristel

“Afgelopen zaterdag heb ik een opstellingsdag met jullie mogen meemaken. Wat ik als heel fijn heb ervaren is de rust, de aandacht en de veiligheid die ik naast jullie liefdevolle begeleiding door alles kon voelen.
Ik had een vraag ingebracht en ik vond het heel fijn dat deze niet werd gedeeld met de deelnemers. Dat bracht mij nog meer een veilig gevoel. Daarnaast hebben de representanten geen ‘verhaal’ om zelf mee te identificeren, wat het voor mij nog zuiverder maakte.
Ik vond het fijn dat we begonnen met een meditatie. Een heel prettige energie om uit te starten met de 1e opstelling. En in de middag juist weer een oefening om weer in contact te komen met je lichaam. Heel fijn.
De dag na de opstelling kreeg ik ontzettende keelpijn, wat ik interpreteer als dat het lichaam ermee aan de slag is gegaan. Hoe de rest gaat, zal blijken.”
Eleonore

“Afgelopen weekend als representant meegedaan. Ik vond het als representant zijnde een bijzondere ervaring die mezelf ook mooie en waardevolle inzichten gaf. 
De sfeer was heel veilig en prettig en Els en Trudy waren fijne begeleiders die doorgingen tot het systeem ook echt helder was.”
M

“Wat een waardevolle dag heb ik beleefd bij Els en Trudy. Ontspannen. In het hier en nu. Lichaamsgericht. En als representant mee ontdekken in de vraag van vier andere gasten.
Met respect en ruimte wordt door hen beiden op  hun manier gekeken naar wat gezien wil worden.
Veilig en welkom op een pracht plek. Met lekkers en goede voeding. Met humor en eigenheid.
Een fijne geborgen bedding om naar jouw verhaal te kijken.”
Bianca